Wie zijn wij?

Wat voor bedrijf zijn we?

Je leest op deze pagina meer over ons als bedrijf en hoe we snel zijn gegroeid tot een totaalaanbieder in de outdoor wereld. Van 2004 tot 2020, OutTrade blijft inspireren en innoveren met haar toonaangevende merken SunRed, RedFire, SUMM en BBGrill.

OutTrade BV, inspirerend en innoverend. OutTrade is sinds 2004 gespecialiseerd in producten voor de tuin, het terras en het buitenleven. Vooral op het gebied van Food & Fire! Hip, trendy en origineel, waarbij men kwaliteit ook zeker niet uit het oog verliest. Daar gaat het bij OutTrade om. Met SunRed terrasverwarmers, RedFire vuurschalen en terrashaarden, verwarmen en verfraaien we al jaren moderne tot klassieke tuinen en (horeca)terrassen. Ons merk BBGrill verhoogt het plezier van het buitenleven en bestaat uit leuke en onderscheidende barbecueproducten, waarbij ieder seizoen wordt gekeken naar productontwikkeling en nieuwe trends.

Trends in de outdoor wereld

Door het spotten van trends blijft OutTrade de productontwikkeling innoveren. Denk aan de inspirerende retrolijn terrasverwarmers van SunRed, de modern vormgegeven vuurschalen met laser uitgesneden designs of de trendy hockers van KEK. En dat alles onder Dutch Design, want vanuit het Nederlandse hoofdkantoor werkt ons designteam dagelijks aan het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende producten.

Wat te verwachten van OutTrade?

  • betrouwbare zakenpartner met volledige certificering en serviceondersteuning; denk aan onze databank met video’s, lifestyle fotografie en productteksten.
  • kwaliteitsproducten die aan jouw wensen kunnen worden aangepast; dus private label is mogelijk.
  • marketingondersteuning door ons ervaren team. Ondersteuning nodig in verkoop? Op het hoofdkantoor zit een team klaar om een goede doorverkoop te bevorderen.
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen. OutTrade is actief lid van verschillende milieuorganisaties waarbij duurzaamheid, ecologische en maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uitmaken van onze filosofie.