Over ons

Begonnen als kleinschalig familiebedrijf met weekmarkten en tuin fairs is OutTrade inmiddels uitgegroeid tot totaalaanbieder in de tuin en terras branche. Van 2004 tot 2021, blijft OutTrade ontwikkelen, inspireren en innoveren met haar drie toonaangevende merken SunRed, RedFire en SUMM!

OutTrade is sinds 2004 gespecialiseerd in producten voor de tuin, het terras en het buitenleven. Met name op het gebied van Food & Fire, zijn de lijnen van OutTrade hip, trendy en origineel. Met hun SunRed terrasverwarmers, RedFire vuurschalen en terrashaarden, verwarmen en verfraaien de assortimenten van OutTrade al jaren moderne tot klassieke tuinen en (horeca)terrassen. Het merk SUMM verhoogt het plezier van het barbecuebuitenleven en bestaat uit een fraaie en onderscheidende barbecuelijn, waarbij ieder seizoen wordt gekeken naar productontwikkeling en nieuwe trends.

Trends voor tuin en terras

Door het spotten van trends en het sourcen van onderscheidende producten blijft OutTrade de assortimenten vernieuwen. Denk aan de moderne SMART lijn terrasverwarmers van SunRed, de modern vormgegeven vuurschalen met laser uitgesneden designs of de fraai vormgegeven partygrills van SUMM. En dat alles onder Dutch Design, want vanuit het Nederlandse hoofdkantoor wordt dagelijks aandacht besteed aan het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende producten. Veel aandacht wordt hierbij besteed aan het verbeteren van technieken met het oog op duurzaamheid efficiëntie.

Wat te verwachten van OutTrade?

  • Volledige certificering en serviceondersteuning; denk aan een goed gevulde databank met video’s, lifestyle fotografie en productteksten.
  • Van standaard tot “Bespoke” kwaliteitsproducten op aanvraag; dus private label is mogelijk.
  • Snelle levering uit voorraad, waarbij het samenstellen van mixpallets mogelijk is.
  • Marketingondersteuning door een ervaren team. Ondersteuning nodig in verkoop? Op het hoofdkantoor zit een team klaar om een goede doorverkoop te bevorderen.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen. OutTrade is actief lid van verschillende milieuorganisaties waarbij duurzaamheid, ecologische en maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uitmaken van onze filosofie.
  • Klanttevredenheid is een groot goed bij OutTrade en bereikbaarheid is daarbij essentieel. De klantenservice is daarom elke werkdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur. Of stuur een email naar service@outtrade.eu. We helpen u graag verder.