Barbecues for Life

SUMM heeft een uitgebreide lijn van barbecues en pizzaovens waarbij kwaliteit en functionaliteit centraal staan. SUMM staat voor kwaliteit en diversiteit. Wij hebben vele hybride modellen in onze range voor mensen die het beste willen van beide werelden. Combineer je eenvoudig te bedienen gasbarbecue met de authentieke rokerige smaak van een houtskoolbarbecue. Ook kun je kiezen voor een combi pizza BBQ voorzien van alle gemakken en ideaal voor uw tuinfeest voor grotere groepen

Je vindt in het assortiment van SUMM een ruime keuze aan hoogwaardige modellen in houtskool, gasbarbecues en compacte elektrische E-grills en verschillende handige accessoires. Ook is er een ruime keuze aan pizza grills. Het selecteren van de juiste BBQ-grill voor een stijlvolle buitenkeuken gaat over meer dan alleen het bereiden van lekker eten. Het gaat over de levensstijl die je wenst en een weerspiegeling van smaak.

 

 

 

Denk aan de complete buitenkeuken de Grand Canyon of de Supreme. Een buitenkeuken die een gas- en houtskoolbarbecue combineert en zelfs een smoker heeft. Je kunt steaks perfect aangrillen, kippen of gebraad, of gebruik de grill als oven, met behulp van indirecte hitte, vis of heerlijk gegrilde groentes. SUMM biedt voor elk tuinfeest een ideale grillmethode.

Maar ook bijvoorbeeld de MAGNUS van het kwaliteitsmerk SUMM is een prachtige “Hybride” barbecue voor de echte liefhebbers. Deze fraaie barbecue met een tweebrander gasgrill, houtskoolgedeelte en zijbrander, is volledig uitgerust met vele extra’s voor optimaal kookgemak en comfort. Zo zijn er twee handige zijwerkbladen en ruime kastruimte, waarin alle benodigdheden en de gasfles kunnen worden opgeborgen.

 

 

 

 

 

Het gebruik van de Summ Radiant elektrische grills is een efficiënte, gezonde en veilige manier om uw voedsel te bereiden. Een gelijkmatige garing wordt bereikt, in tegenstelling tot een houtskoolgrill die soms voedsel aan de buitenzijde te donker grillt, maar rauw van binnen laat. De infrarood grill warmt snel op en is direct gereed voor gebruik. Ideaal voor mensen met een appartement die op het balkon geen gas of houtskool kunnen gebruiken. Geen zorgen meer over de buren met barbecueën, plug en play met deze krachtige en veilige manier van grillen op uw balkon.

Over smaak valt niet te twisten. Met SUMM heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen gasbarbecues, houtskoolbarbecues. pelletbarbecues, smokers en gecombineerde barbecues. Zo vindt iedere klant zijn geliefde smaak terug.