RedFire Firepits

Ontdek op deze pagina wat ons merk RedFire te bieden heeft. Voor alle liefhebbers van vuur en sfeer in de tuin zitten uw klanten goed met de producten uit de sfeervolle en handige Redfire assortimenten van OutTrade. Op zoek naar een strak en modern design voor in de tuin of op het terras of fan van de kleurrijke Mexicaanse kleihaardjes? Tuinhaarden, vuurschalen, kleihaardjes; Jij kiest!

Een sfeervol avondje helemaal compleet maken met een knisperend haardvuurtje? Met de verschillende producten van RedFire kun je alle kanten op. Zo zijn er producten voor warmte, licht en sfeer in de tuin, zoals vuurschalen, -korven en -haarden. Besteedt RedFire ook aandacht aan praktische vormgeving, zodat je meer-in-een product krijgt; zoals haarden die dienen als houtopslag en grill in één bijvoorbeeld.

De Redfire producten zijn ook zeer geschikt om cadeau te doen en kunnen wij naar wens “bespoke” leveren. RedFire producten lenen zich uitstekend voor kerstpakketten; wilt u hier meer informatie over dan horen wij dat graag!

 

 

 

Uitgegroeid tot complete aanbieder

Voor OutTrade begon het allemaal met de import van kleihaardjes. Hier ligt dan ook de basis van de ontwikkeling van RedFire. Die ontwikkeling zet zich door, want OutTrade importeert nu ook binnen Europa. Zo ervaar je als klant een buitengewoon goede staalkwaliteit. Die staalkwaliteit verschilt per model, waarbij de luxe modellen tuinhaarden en vuurschalen gekenmerkt worden door het dikkere staal. Door deze jarenlange ervaring beschikt OutTrade over een sterke productkennis en kan men perfect inschatten wat mogelijk is op de markt en wat hiervoor wordt gevraagd.

 

 

 

Combineer je vuurschaal met een tripod

De Salo, Tornio, Tervo zijn robuuste vuurschalen die tot de bestsellers uit het assortiment horen. Je maakt ze nog specialer in combinatie met de RedFire BBQ Tripod en tover je vuurschaal om tot een unieke barbecue, waarbij warmte en smaak elkaar perfect aanvullen.

ORION EN ONYX

De ultieme BBQ party kun je maken met de RedFire ORION EN ONYX! Deze veelzijdige PARTYGRILLS zijn uitgerust met een plancha-kookring en het stookgedeelte in het midden. De beschermde designs zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de matzwarte variant of de “Cortenroest” versie. Het robuuste onderstel in combinatie met de vuurschaal en plancha kookring zorgen voor een industriële look, waardoor deze grills een tijdloos product vormen die passen in iedere omgeving, tuin of (horeca)terras. Zelfs als deze niet gebruikt wordt.

OutTrade staat voor u klaar om te helpen met een succesvolle doorverkoop op de winkelvloer. We denken mee met verkooppresentaties en bieden full colour labels of volledige full colour verpakkingen met gezellige sfeerfoto’s.

 

Meer informatie over RedFire? Check de website.