RedFire Firepits

Ontdek op deze pagina wat het terrashaardenmerk RedFire jou te bieden heeft. Ben je op zoek naar een strak en modern design voor in je tuin of op je terras of ben je fan van de kleurrijke Mexicaanse kleihaardjes? Tuinhaarden, vuurschalen, kleihaardjes; jij kiest!

Een sfeervol avondje helemaal compleet maken met een knisperend haardvuurtje? Met de verschillende producten van RedFire kun je alle kanten op. Ga jij voor de vrolijke Mexicaanse haardjes om een exotische avond te beleven of ben jij een grotere liefhebber van moderniteit en strak design? Of heb je toch nog liever de landelijke uitstraling in je tuin met één van de modellen met roesteffect? Je ziet het allemaal terug in het afwisselende assortiment van RedFire.

Uitgegroeid tot complete aanbieder

Voor OutTrade begon het allemaal met de import van kleihaardjes. Hier ligt dan ook de basis van de ontwikkeling van RedFire. Die ontwikkeling zet zich door, want OutTrade importeert nu ook binnen Europa. Zo ervaar je als klant een buitengewoon goede staalkwaliteit. Die staalkwaliteit verschilt per model, waarbij de luxe modellen tuinhaarden en vuurschalen gekenmerkt worden door het dikkere staal. Door deze jarenlange ervaring beschikt OutTrade over een sterke productkennis en kan men perfect inschatten wat mogelijk is op de markt en wat hiervoor wordt gevraagd.

Combineer je vuurschaal met een tripod

De Salo, de Kemi en de Nivala, robuuste vuurschalen die je tot de bestsellers uit het assortiment kunt rekenen. Je maakt ze nog specialer met de combinatie tussen BBGrill en RedFire, zorg er met de BBGrill tripod voor dat je de vuurschalen omtovert tot een unieke barbecue, waarbij warmte en smaak elkaar perfect aanvullen.

OutTrade staat voor je klaar om je te helpen met een succesvolle verkoop op de winkelvloer. We denken mee met verkooppresentaties en bieden je full colour labels of volledige full colour verpakkingen om zo een onuitwisbare en stijlrijke indruk te maken.