Cosy and Trendy Products

KEK, het nieuwste merk van OutTrade. Sinds 2017 brengt KEK decoratieve interieurartikelen en meubels op de markt. Decoartikelen die buiten én binnen te gebruiken zijn, dat biedt KEK. Het decoratie- en meubelmerk kenmerkt zich door eigenzinnige en opvallende ontwerpen die zijn geïnspireerd op de laatste trends. Het gebruik van geliefde trendy materialen spelen daarbij een belangrijke rol: terracotta, leer, jute, robuust katoen, hout en geroeste metalen. Je ziet het soms zelfs in combinatie terug, om te zorgen voor een product met een unieke uitstraling.

Wereldwijde inspiratie voor KEK Deco

Door de jarenlange wereldwijde ervaring beschikt OutTrade over de juiste kennis in de tuin- en lifestyle branche. Niet voor niets dat het KEK-assortiment constant wordt vernieuwd door het design- en salesteam van OutTrade. Die ideeën en wereldwijde inspiratiebronnen worden in het KEK assortiment omgezet tot tijdloze producten. Doordat veel producten met de hand worden gemaakt, is het ook mogelijk om de wensen van de klant op maat af te stemmen. Zo ontstaat er een flexibel aanbod, waarmee we met de klant mee kunnen denken.

Potterie, tuinfakkels en meubels

Uit die inspiratie en ideeën is een breed assortiment ontstaan met potterie, tuinfakkels en meubels. Ambachtelijke potterie vind je terug in verschillende kleuren en materialen, om jouw tuin en interieur een trendy en hippe look te geven. Ook zie je in het KEK-aanbod een unieke collectie tuinfakkels, waar je een combinatie van de huidige trends in terugziet.

De metalen meubels van KEK spelen in op de nieuwste trends. Zachte kleuren en speelse designs, dat zie je terug in de metalen stoeltjes, poefjes en bijzettafeltjes. Naast dat aanbod, zie je ook unieke mozaïekmeubels terug die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.