Dare to be different Dare to BBGrill

Dare to be different, dare to BBGrill. BBGrill biedt een breed aanbod aan barbecues en pizzaovens waarbij originaliteit en functionaliteit centraal staat. Het mag net even anders. Lees hier meer over het aanbod van ons barbecuemerk BBGrill.

Denk aan de complete Lorenzo pizzaoven of aan de complete buitenkeuken van BBGrill, de Grand Canyon. Een buitenkeuken die een gas- en houtskoolbarbecue combineert en zelfs nog een smoker biedt. Perfect te gebruiken wanneer je gezellig samen met de familie bijeenkomt op een stralende warme dag. Of als je jouw vrienden uitnodigt voor een tuinfeestje. Door de forse grootte vindt niemand de hond in de pot.

Functionaliteit en de perfecte smaak
De functionaliteit van BBGrill vind je in de producten vaak in meerdere opzichten terug. De barbecues beschikken over wieltjes, zodat jij op elke plek in de tuin of op het terras kunt genieten van lekker eten. Daarnaast kijken we altijd naar het grilloppervlak en maken we deze in verhouding zo groot mogelijk, zodat je veel tegelijkertijd bakt. Want lang wachten op je gerecht, dat vindt niemand leuk.

BBGrill ORION: de echte eyecatcher

De ultieme BBQ party kun je maken met de BBGrill ORION! Deze veelzijdige BBQ, is uitgerust met een plancha-kookring en het stookgedeelte in het midden. De ORION met beschermd design is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de matzwarte variant of de “Cortenroest” versie. Het robuuste onderstel in combinatie met de vuurschaal en plancha kookring zorgen voor een industriële look, waardoor de ORION een tijdloos product is die past in iedere omgeving, tuin of (horeca)terras. Zelfs als deze niet gebruikt wordt.
Over smaak valt niet te twisten. Dus geeft BBGrill je de mogelijkheid om te kiezen tussen gasbarbecues, houtskoolbarbecues. pelletbarbecues, smokers en gecombineerde barbecues. Zo vindt iedere klant zijn geliefde smaak terug.

BAKERSTONE: knapperige Italiaanse pizza’s op je barbecue

Die typische knapperige verse pizza’s van de pizzeria? Uit de steenoven? Je kent ze wel. Door het plaatsen van de Bakerstone pizzaovens maak je met jouw barbecue binnen no time een pizza waar de plaatselijke pizzeria jaloers op is. Nodig vrienden en familie uit en daag ze uit om de lekkerste pizza op tafel te zetten. En dat kan snel, want door de hoge temperaturen is je pizza met de Bakerstone binnen 2 tot 5 minuten klaar.

Die hoge temperaturen haalt de Bakerstone doordat de oven aan alle kanten is omgeven door een pizzasteen. Zo blijft de warmte perfect hangen en zorgen de stenen voor een perfecte warmtegeleiding. Sinds kort heeft Bakerstone ook een model dat binnen te gebruiken is op het fornuis. Dit draagbare model is compact, waardoor deze makkelijk weer op te bergen is wanneer je de pizzaoven niet gebruikt.