Onze Merken

OutTrade biedt jou een breed aanbod van verschillende producten die je buitenleven net een beetje leuker maken. En hoe doe je dat bij ons? Op vier verschillende manieren, namelijk met onze vier onderscheidende verschillende merken.

Infrarood terrasverwarmers

Design, warmte en sfeer. Dat zie je terug in het terrasverwarmermerk. Jarenlange ervaring en de blijvende vernieuwing zorgt er voor dat SunRed een collectie kan bieden die bestaat uit prijsvriendelijke quartz-modellen tot de meest efficiënte Ultra Low Glare Rose Gold Technologie elementen. Uiteraard vind je naast de elektrische infrarood terrasverwarmers ook de sfeervolle gasheaters en loungeheaters. Wat past het beste in jouw tuin of op je terras? Een staande heater (die standaard beschikt over omvalbeveiliging), een wandmodel of toch een hangende heater? De keuze is er: lees meer over SunRed of kijk op de website.

Van kleine vuurkorven tot design vuurschalen

Vuurschalen, tuinhaarden en houtopslagmogelijkheden, dat vind je terug bij RedFire. Ook hier kies jij zelf wat je wil? Een strakke moderne haard of vorm jij je tuin naar een landelijke omgeving met een roestige tuinhaard. Voor de kleinere tuinen en terrassen vind je bij ons de kleine instapmodellen, voor de wat grotere terrassen vind je haarden terug die bijna 2 meter hoog zijn. Ontdek ook onze industriële vuurschalen met een stevige staaldikte, zij maken jouw tuin extra stoer.

Meer informatie kijk op de RedFire website.

Van barbecue tot buitenkeuken

Een onderscheidend assortiment in barbecues, pizza-ovens, pellet barbecues en accessoires, dat is het karakter van Summ. Je vindt de barbecues terug in een trendy ontwerp en de wens om ook buiten steeds vaker eten te bereiden wordt daarbij niet vergeten. Daarom maken we de barbecues multifunctioneel, makkelijk in gebruik en zorgen we vaak voor een groot grilloppervlak. Zo kun jij meerdere mensen uitnodigen voor een gezellig en geslaagd avondje in de buitenlucht. Lees meer over Summ.