Wat bieden we jou?

We helpen onze klanten graag mee voor een betere (door)verkoop. Daarom staat er van maandag tot en met vrijdag altijd een enthousiast team klaar om te helpen. Wij spreken jou taal!

Hulp met marketing

Sfeer is voor de consument van nu steeds belangrijker, daarom werkt OutTrade continue aan het up-to-date houden van de databank met video’s, sfeerfoto’s en productteksten. Die sfeer zie je ook terug in onze full colour verpakkingsontwerpen met duidelijke universele pictogrammen en fraaie sfeerbeelden. Het marketingteam is geprofessionaliseerd om te voldoen aan de hoge normen van de huidige markt. Waarbij het luisteren en ontwikkelen samen met de klant centraal staat.

 

 

 

Flexibel in logistiek

De basisproducten zijn vanuit voorraad leverbaar vanuit het magazijn in Nederland of kunnen direct worden verzonden per container vanaf de fabriek. Mix containers zijn mogelijk voor een groot aantal productgroepen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het optimaliseren van verpakkingen, zodat hoge transportkosten verminderd kunnen worden.

 

 

 

Garantie

De  producten hebben een garantie van 2 jaar bij een technisch defect. Wanneer technische mankementen binnen de garantietermijn optreden wordt jouw klacht behandeld door onze servicedesk. Je kunt een e-mail sturen naar ons mailadres service@outtrade.eu of bellen met ons kantoor.

Afhankelijk van het probleem, kunnen producten worden geretourneerd en gerepareerd, gecrediteerd of vervangen worden door een nieuw product. Alle klachten worden opgenomen en kunnen daarom worden gebruikt voor toekomstige verbetering van het product.

 

 

 

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom om nieuwe ideeën op te doen!

Laat u door ons adviseren over de verschillende heating elementen uit ons SunRed assortiment of welke BBQ het beste past bij uw winkel. Alleen voor onze zakelijke relaties is het mogelijk om de showroom te bezoeken. Laat ons gerust weten wanneer u een bezoek wilt brengen dan zorgen wij voor de koffie!

Omdat we u in deze uitdagende tijden graag zo goed en veilig mogelijk adviseren, zijn er diverse manieren om inspiratie op te doen in onze showroom. Uiteraard alles kan op 1,5 meter afstand en volgens de regelgeving van het RIVM.

Ook is het mogelijk om een video call met uw accountmanager aan te vragen. Dit kan online via Whatsapp, Facetime, Google Meet, Teams of een ander gewenst medium. Laat het ons gerust weten wat u voorkeur heeft.