Op zoek naar een vrolijke sfeer in de tuin?

Het lekkere weer komt er aan en dus neemt de behoefte bij veel mensen toe om lekker lang buiten te genieten. Dit kan op het terras, of gewoon lekker in je eigen tuin. En wanneer je daar veel tijd doorbrengt, wil je natuurlijk graag dat je tuin ook een leuke uitstraling heeft. Niet alleen ’s avonds, maar ook gewoon overdag wanneer de zon schijnt.

Maak je terras net wat leuker!

De sfeervolle Mexicaanse terrashaarden van RedFire zorgen ook overdag voor een vrolijke noot op het terras en hij hoeft niet eens te branden! Door de vrolijke kleuren en de feestelijke patronen wordt je tuin er alleen maar leuker op. Niet voor niets dat wij de RedFire buitenhaarden de namen van Mexicaanse steden en staten hebben meegegeven. Welke vind jij het leukst? De Tampico, de Colima, de Cancun, de Lima, de Salamanca, de Soledad of de Acopulco?

Vlammenspel maakt het nog exotischer

Wanneer het zonnetje langzaamaan achter de horizon verdwijnt, is het in Nederland vaak zo dat de temperatuur rap daalt. Dan wordt het tijd om deze tuinhaarden te laten flikkeren. Door het poreuze materiaal ervaar je samen met je vrienden en familie de warmteverspreiding van alle kanten. Maar het leukste beeld krijg je nog altijd wanneer je het vlammenspel duidelijk ziet en er een sfeervolle avond ontstaat.

Lima met grill

Wanneer je niet genoeg hebt aan een vuurtje, dan maak je jouw avond gewoon nog een stukje leuker met bijvoorbeeld de RedFire Lima met grill. Deze terrashaard bestaat uit twee delen, waardoor je deze ook heel eenvoudig omtovert tot barbecue. Het enige wat je dan nog nodig hebt voor een exotisch Mexicaans avondje? Wat koude Desperado’s, Corona’s en echte Mexicaanse Tortilla’s.

Ga terug naar blog overzicht