Industrieel of retro? In ieder geval altijd warm!

Heerlijk die zomerse dagen! Maar wat als de zon ’s avonds verdwijnt en de temperatuur daalt? Bij veel mensen is inmiddels bekend dat je een terrasheater kan aanschaffen om er ook ’s avonds lekker warm bij te zitten. Wel zo aangenaam natuurlijk, want zo blijf je de hele dag buiten genieten. Maar waar kies je voor en van welk design hou jij?

Verschillende infraroodtechnieken voor terrasverwarming

In de loop der jaren is het aanbod verbreed en zijn er verschillende infraroodtechnieken op de markt bijgekomen. Ons merk SunRed laat deze verschillende technieken ook zien; Royal Diamond (meest krachtige techniek met een laagje rosé bladgoud, waardoor ook nog een zachte gloed ontstaat), Golden Tube, Halogeen, Carbon Fibre, Black heat, Quartz en natuurlijk ook nog de praktische gasheaters. Qua techniek dus genoeg keuze, maar ook aan de designkant hebben wij niet stilgezeten. Van klassiek, modern tot industrieel voor iedere tuin biedt SunRed een passende oplossing.

INDUS en RETRO SunRed heaters

Binnen onze collectie terrasheaters vind je nu de INDUS en de RETRO lijn. Terrasverwarmers die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog een stukje design toevoegen aan je tuin of terras wanneer ze niet aan staan. Met een matzwarte afwerking of een moderne witte kleur valt de heater direct op en draagt deze bij aan de styling van je terras of patio. Aan alles is gedacht, want bij de hangende heaters worden de bijpassende kettingen meegeleverd om ze op de meest passende manier in hoogte verstelbaar op te hangen in je veranda of tuinoverkapping. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk de catalogus of de toegevoegde foto’s in de galerij om inspiratie op te doen.

Ga terug naar blog overzicht